Contact

Telefon: 0724.262.687

E-mail: office[@]depanare-it.ro

Site: www.depanare-it.roAbonamente asistenta tehnica si mentenanta
Apeland la un contract de service calculatoare veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidentale ale calculatoarelor dumneavoastra. Toate abonamentele noastre va garanteaza cel putin o vizita de intretinere si service calculatoare pe luna!
Contract 
Contractul de service calculatoare include si interventii de asistenta tehnica la cerere de ori câte ori este necesar. Numarul solicitarilor pentru remedierea defectiunilor IT este nelimitat insa solutia de remediere este aleasa de catre P.F.A Slapciu Nicolae Augustin (telefonic, e-mail, interventii de la distanta, deplasari la sediul clientului). Alegeti varianta unui abonament lunar de administrare retea de calculatoare, mentenanta lunara cu numar nelmitat de interventii direct la sediul Dvs., pentru a beneficia de o baza IT solida. Un contract de mentenanta calculatoare va tine departe de eventuale probleme legate de achizitie, optimizare si instalare hardware si software.
Taskuri de Mentenanta 
Taskurile de mentenanta, ajuta la preintampinarea problemelor de tip hardware si software totale si irecuperabile. Prevenirea problemelor este mult mai putin costisitoare decat recuperarea sistemelor in totalitate.
Backup
Asigurarea datelor critice din sistemul informatic prin politici de backup.
Propunere
Ne gandim intotdeauna la tine asa ca te rugam sa te gandesti la aceasta propunere si sa ne contactezi!